Mailing list

Mailing list

Αφήστε το e-mail σας για να είστε ενήμεροι για τα νέα και τις προσφορές μας

Join us on Facebook

Είσοδος

Εταιρεία

 

Η SUNSHINE ENERGY είναι μια νέα και σύγχρονη εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των Φωτοβολταϊκών Συστημάτων και των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Γερμανικής κατασκευάστριας εταιρείας φωτοβολταϊκών συστημάτων WIOSUN για την προμήθεια Φωτοβολταΐκού Εξοπλισμού & Εγκατάσταση Μονάδων Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας στην Ελλάδα. Το ευρύ ανθρώπινο δυναμικό της SUNSHINE ENERGY νομικό, τοπογραφικό, μηχανολογικό και ηλεκτρολογικό τμήμα τόσο στην Γερμανία όσο και στην Ελλάδα είναι σε θέση να παρέχει άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση σε κάθε σας ανάγκη με έμφαση στις τεχνολογίες αιχμής όσον αφορά τα φωτοβολταϊκά. Η WIOSUN εδρεύει στην Γερμανία και χαρακτηρίζεται παγκοσμίως από την αξιοπιστία και ποικιλία των προϊόντων της. Οι τεράστιες προσπάθειές της στον τομέα έρευνας των Φωτοβολταϊκών είχαν ως αποτέλεσμα το 2008 την κατάκτηση του βραβείου Bundespreis (Ομοσπονδιακό Εθνικό Γερμανικό Βραβείο Καινοτομίας 2008 από το Υπουργείο Οικονομίας & Τεχνολογίας) διότι κατάφερε να συνδυάσει τα οφέλη του ηλιακού θερμοσίφωνα και του Φ/Β συστήματος με τη παραγωγή του μοναδικού προϊόντος παγκοσμίως με το όνομα PV-Therm”.

Η SUNSHINE ENERGY" είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σταθμών σε οικιακές στέγες και ταράτσες, σε βιομηχανικά κτίρια και σε γήπεδα ξεκινώντας από το στάδιο της αδειοδότησης και χρηματοδότησης έως και τη φάση της υλοποίησης του φωτοβολταϊκού σταθμού και σύνδεσής του με το δίκτυο της ΔΕΗ.

Χάρη στην πολύχρονη εμπειρία τόσο της εταιρείας μας όσο και των συνεργατών μας είμαστε σε θέση να σας εγγυηθούμε την απόδοση της επένδυσή σας στηριζόμενοι στις υπάρχουσες αποδόσεις των φωτοβολταϊκών πάρκων που εγκαταστήσαμε με επιτυχία. Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας η οποία διασφαλίζεται από την κατάλληλη κατά περίπτωση επιλογή του φωτοβολταϊκού εξοπλισμού (πλαίσια, μετατροπείς, σταθερές και κινούμενες βάσεις στήριξης των φωτοβολταϊκών) όσο και από την ορθή διαστασιολόγηση και ηλεκτρολογική εγκατάσταση της φωτοβολταϊκής μονάδας.

 

Σκοπός της χρήσης των Φωτοβολταϊκών Συστημάτων αλλά και γενικότερα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας είναι η μείωση των εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα που παράγετε από την παραδοσιακή καύσιμη ύλη για την παραγωγή ηλεκτρισμού όπως το κάρβουνο και το πετρέλαιο. Η ηλιακή ενέργεια δεν αποτελεί μόνο μία φιλική προς το περιβάλλον ενεργειακή λύση αλλά και μια ανεξάντλητη πηγή ενέργειας.

 

Όλα τα παραπάνω συνθέτουν τους κάτωθι λόγους για την ανάπτυξη των Φωτοβολταϊκών Συστημάτων ως κύριο φορέα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας :

 

 1. Είναι ένα σχεδόν ανεξάντλητο δυναμικό.
 2. Μπορεί να ενσωματωθεί, να αποθηκευτεί και να ελεγχθεί.
 3. Συνδυάζεται και με άλλες ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
 4. Προσφέρει υπολογίσιμη ασφάλεια τροφοδοσίας.
 5. Βρίσκει με την δομοστοιχείωσή της παντού εφαρμογή, λειτουργεί αποκεντρωμένα και είναι εύκολη στη χρήση.
 6. Χρησιμοποιείται σε όλες της ηπείρους της γης.
 7. Εξασφαλίζει ανεξαρτησία από περιοχές κρίσης.
 8. Αναπτύσσει την ύπαιθρο και περιοχές με φτωχές υποδομές.
 9. Είναι ο ισχυρότερος σε ανάπτυξη και βιωσιμότητα κλάδος της οικονομίας.
 10. Ενισχύει τους μικρομεσαίους και τις βιοτεχνίες.
 11. Είναι απαραίτητη για τη δραστική προστασία του κλίματος.

 

Η SUNSHINE ENERGY κατανοώντας τις όλο και αυξανόμενες ανάγκες της ανθρωπότητας για ηλεκτρική ενέργεια, υποστηρίζει την παραγωγή αυτής με σεβασμό προς το περιβάλλον διαμέσου των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Ιδιαίτερό μας μέλημα είναι να κατορθώσουμε να παραδώσουμε στις επόμενες γενεές ένα καθαρό περιβάλλον βασιζόμενοι στην ποιότητα των έργων μας.

 

Η "SUNSHINE ENERGY" είναι σε θέση να κατασκευάσει το Φωτοβολταϊκό Σταθμό σας εγκαθιστώντας οποιοδήποτε Φωτοβολταϊκό Σύστημα ζητηθεί από τον επενδυτή. Επιπλέον οι μηχανικοί της εταιρείας είναι διαθέσιμοι ώστε να ενημερώσουν για τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα κάθε Φωτοβολταϊκού Συστήματος (ορθή επιλογή Φωτοβολταϊκών Πλαισίων, Μετατροπέων, Συστήματος Στήριξης) με σκοπό ο ενδιαφερόμενος να πάρει την τελική απόφαση βάση του κόστους-απόδοσης του Φωτοβολταϊκού Συστήματος. Ενδεικτικά παρακάτω παρατίθονται οι σημαντικότεροι κατασκευαστές Φωτοβολταϊκών Πλαισίων.

 

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ WIOSUN  ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SANYO  ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SOVELLO ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ VOLTEC 
       
 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SOLARWATT  ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ KYOCERA  ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ SCHOTT  ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SHARP
       
 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNTECH  ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ YINGLI  ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ REC  ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SOLYNDRA
       
 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ MITSUBISHI  ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ LG  ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ BOSCH  ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ASOLA
       
 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ALEO